• Categorie - Pc & It 30.06.2009 Nici un comentariu

    Uite se s-a mai inventat!
    Un dispozitiv care monitorizează bătăile inimii, se conectează la computer şi afişază frecvenţa pulsului pe twitter, astfel dă de ştire urmăritorilor că sunteţi în viaţă! (you’re alive)

    De pe engadget.com
     

    alive pe twitter

     

    Etichete: , , ,

  • Categorie - Internet 30.06.2009 1 comentariu

    Cum milioane de oameni subscriu la servicii social precum Facebook, Twitter, FriendFeed, Gmail, Groups, Ning, WordPress, Yahoo… etc, găsirea unui nume de cont simplu, comod, custom poate deveni o adevărată problemă, a apărut assetize.com, un site specializat unde se pot tranzacţiona nume de cont cool, la modă sau doar unice.
     

    Vinde şi cumpără conturi de online!

     

    Etichete: , , , ,

  • Categorie - De râs 30.06.2009 1 comentariu

    Tricoul de mai jos se poate achiziţiona online de aici contra unei sume 16$.

    emoticon
     

    I-am supravieţuit lui Bush!

     

    Etichete: ,

  • Categorie - De toate 29.06.2009 2 comentarii

    RCS RDS

    Rcs & Rds îşi extinde aria de acoperire în jud Arad

    În maxim 10 zile, telefonie mobilă de la RCS&RDS, semnal 3G pentru localităţile Ineu şi Sebiş, jud. Arad. Zilele trecute a început lucrul la montarea antenelor în respectivele localităţi. În viitorul foarte apropiat urmează localităţile Gurahonţ, Vârfurile, Hălmagiu, tot din judeţul Arad.

    Telefoane mobile gratis pentru abonaţii rcs, încheieri de contracte şi detalii la caseriile, sediile din Arad, Ineu, Sebiş, Şicula în prima fază, precum şi la agenţii de teren care deservesc aceste zone.

    Zonele desenate de mine pe hartă cu roşu reprezintă zonele unde există semnal Digimobil iar cele cu albastru unde urmează. Harta s-ar putea să reprezinte 80-90% acoperirea reală din teren, documentul prezentat nu este oficial de firmă, dar locaţia releelor 3G este cea corectă. Acoperirea este mai bună decât am desenat eu cercurile respective.
     

    Digimobil 3G acoperire jud. Arad

     
    De la intrarea în ţară prin vama Nădlac pe DN către Arad, Deva există semnal continu. Idem pentru DN Arad – Oradea. M-am limitat în a ilustra situaţia doar din judeţul Arad.

     
    gsm
     
    Odată cu pornirea antenelor de la Ineu şi Sebiş vor mai beneficia de semnal 3G satele şi comunele învecinate cum ar fi:
    Mocrea, Iermata, Moroda, Chier, Târnova, Dud, Tauţ, Şilindia, Cuied, Hodiş, Buteni, Chisindia, Revetiş, Păulean, Sălăjeni, Igneşti, Donceni, Dezna, Prunişor, Cărand, Seliştea, Archiş, Hăşmaş, Chişlaca, Craiva, Beliu, Răpsig, Bârsa, Aldeşti, Voivodeni, Mânerău, Bocsig, Şicula, Gurba, Cermei, Somoşcheş, Sepreuş, Chereluş, Tăgădău, Lunca Teuz, Avram Iancu,
    posibil şi altele.
     
    terminal Totul despre telefonul mobil Huawei U526, U528, U120
     

    Etichete: , , , , , , , ,

  • Categorie - De toate 29.06.2009 3 comentarii

    Scriu acest post datorită faptului că destul de multă lume ajunge la mine pe blog din google datorită unor posturi anterioare dar care nu au nici o legătură cu titlul.

    Fiberlink vs Clicknet
    Cum decurge rezilierea la Clicknet – romtelecom

    Rezilierea contractului clicknet romtelecom se face simplu, natural şi firesc apelând gratuit 1930-relaţii clienţi din reţeaua romtelecom unde solicitaţi verbal acest lucru. Rezilierea, suspendarea serviciului are efect, se realizează practic după 30 de zile de la data solicitării. În caz că vă aflaţi în perioada minimă contractuală cu ei trebuie achitată contravaloarea abonamentului calculat până la expirarea duratei minime a contractului. Simplu ca bună ziua. Alte şmecherii nu cunosc.

    Restul problemelor de genul (tot din google):
    imi pica des netul
    cum fac hack de viteza la clicknet
    cum fur net de la clicknet

    e apă de ploaie.

    Dacă ai probleme cu conexiunea ai solicitat vreodată asistenţă la deranjamente? Ei au obligaţia să rezolve orice problemă în 48 de ore.
    Pentru instalare, configurare, probleme de clicknet au suport live 24/7.
    Vin cu laptopul la tine acasă dacă e nevoie, dar pe nici un provider nu îl interesează ce ai tu în calculatorul de acasă. Nu o să vina nimeni niciodată să-ţi facă curăţenie în propria ogradă.

    Dacă tot rău îţi merge, ţi-ai pus vreodată problema că poate calculatorul tău e varză, plin de viruşi, te-ai mai uitat pe la pr0n, de unde e foarte probabil, la ordinea zilei chiar să iei ceva malware.
    Foloseşti un antivirus bun?
    Câte cincinale vechime are calculatorul tău?
    Acum cîţi ani ai reinstalat ultima dată windows-ul?
    Cu service pack-urile cum stai, sau update-urile de la microsoft, ce versiune piratată şi recompilată de xp foloseşti care e foarte probabil să mai conţină şi altceva de care habar n-ai.
    Te-ai gândit ce anume ai facut TU cu pc-ul sau ce ai instalat în el de când a început să-ţi meargă netul prost? (toolbar-uri, add-uri, pluginuri dubioase şi alt bullshit de care e plin netul)
    Când navighezi ai obiceiul să dai Yes, Next, Install pe tot ce vine la rând fără să citeşti ce faci de fapt?

    Ridic aceste probleme pentru că ştiu eu ce ştiu, mă întâlnesc aproape la tot pasul cu aşa ceva.

    Eu personal am avut două contracte de clicknet şi am fost foarte mulţumit, ce pretind că îţi oferă exact aia ai. Şi uptime-ul era de aproape 100%. Cred că l-am văzut picat de vreo 4 ori în trei ani şi atunci pe durată de câteva minute, maxim jumătate de oră.

    Dacă cumva din întâmplare vrei să renunţi la clicknet şi să-ţi tragi net de la rds că ai auzit că e mai rapid, mai ieftin şi sincron, te înteleg, ai perfectă dreptate dar încearcă să rezolvi problema corect, în fond şi la urma urmei nu te-a obligat nimeni să semnezi cu mâna ta contractul cu clicknet şi după aceea să cauţi diverse modalităţi de a fenta legea.

    Etichete: , , , , , , ,

  • Categorie - Mizerii 28.06.2009 3 comentarii

    Cu ocazia vizitei făcute ieri în Oradea, mă pomenesc că primesc un SMS de la Orange cu titlul Bun venit in Ungaria!

    - N-am fost în Ungaria băi fraierilor.
    Doar m-am apropiat, vama Borş e la vreo 6 km în linie dreaptă. Dacă telefonul meu a fost “simţit” de vreun turn gsm de dincolo, nu înseamnă că am ieşit de sub acoperirea celor de aici, din Oradea.
    Dacă tot m-aţi detectat în Oradea şi aţi vrut să faceţi puţin spam să-mi activez roamingul, puteaţi s-o faceţi mai inteligent, fără să puneţi titlu la mesaj “Bun venit in Ungaria”. Sunteţi penibili cu tot spamul vostru. (nu e vorba doar de asta)
     

    Orange

     

    Etichete: , ,

  • Categorie - De toate 28.06.2009 Nici un comentariu

    Aşa a “explodat” google în momentul în care s-a răspândit primul zvon în legătura cu moartea lui Michael Jackson. Căutările au început să crească la 2,00 PM ora locală, au atins un maxim la 3,00PM şi s-au stabilizat în jur de 8,00 PM.
    Cele mai căutate fraze au fost:
    michael jackson died
    michael jackson dead…

     

    Google search

     

    Etichete: , , ,

  • Categorie - De toate 28.06.2009 Nici un comentariu

    Gata şi imaginile (cele mai reuşite) de la întâlnirea de la Oradea.

     

    Imagini Blogtrip Oradea 2009

     

    Etichete: , , , , ,

Pagina 1 din 9123456Ultima »
Go to Top

Web conections

Alte articole

Comentarii recente

  • Imi plac la nebunie motoarele, dar mi-e frica de d... »
  • @yooo - absolut toate detaliile sunt descrise aman... »
  • Daaaa m-am convins.....si eu am primit unul din pl... »
  • Salut all...am si eu o intrebare...cum fac sa moni... »
  • @Dyeve - si mie imi place vintage-ul, o lume facin... »
  • Awwww! Ce mistoace sunt! Benefice sau nu aceste re... »
  • @Versuri - se spune Hayabusa, aia le da clasa la t... »
  • Le-am mai vazut:)).Caterinci pe acolo. »

Mie îmi plac filmele vechi!